Bestuur:

Voorzitter: Mario Formicola

Secretaris: Michel Romeijn

Penningmeester : Jaap Ploeger

Algemene bestuursleden: Sander van den Bos en Alie Zuidersma

Inschrijving KVK en verantwoording

Stichting Kindervakantiekamp Winschoten is ingeschreven bij de KVK onder inschrijfnummer 41014698

RSIN / fiscaalnummer : 8052.48.572

Algemene doelstelling is het jaarlijks organiseren van een kindervakantie week voor kinderen uit de omgeving Oldambt, die door omstandigheden in de thuissituatie ( financieel/maatschappelijk/sociaal) niet op vakantie kunnen. De week vindt jaarlijks plaats in de 3e of 4e vakantieweek van regio Noord op een kampeerboerderij in Drenthe.

Voor de financiering wordt gezorgd d.m.v. subsidie van de gemeente Oldambt (25%), een inleg per kind door ouder/verzorger ( 25%) en de overige inkomsten komen uit donaties van particulieren, bedrijven en fondsen.

De inkomsten worden gebruikt voor de overnachtingen, het vervoer van en naar de accommodatie, eten/drinken en entreegelden voor een aantal buitenactiviteiten.

De penningmeester maakt jaarlijks een balans op met volledige verantwoording van de bestede gelden. De gemeente Oldambt, krijgt deze standaard ter verantwoording, maar ook donateurs kunnen deze ter inzage verkrijgen. Hieronder vindt u wel de begroting voor 2023. De begroting is jaarlijks gebaseerd op 50 kinderen en 18 vrijwilligers.

Begroting kindervakantiekamp 2023